Visų galų meistras kiškis Aloyzas / Master Aloysius

Gal ieškote dailidės? O gal prakiuro vamzdis? Jums tiesiog reikia vėl kažką pataisyti? Tuomet į pagalbą atskubės visų galų meistras kiškis ALOYZAS. Šis žvitrių akių padarėlis pagelbės buityje kiekvienam ;-) Norite Aloyzo? Ne bėda! Jo siuvimo rinkinį jau galite įsigyti paspaudę šią nuorodą. Pamokėlė, kaip formuoti akis su vaškuota virvele, pateikta čia.
O štai čia ir pats šaunusis Aloyzas!

Please meet the master Aloysius! He is about 22 cm including ears, made from mohair, has glass eyes, embroidered nose and he has got 5 joints. He is looking for a new home :-)








Mažuliukų lapiukų porelė/Mrs & Mr Foxes

Susipažinkite su mažuliukų lapiukų porele (apie 8,5 cm). Tai - elegantiški, labai šiltai ir nuoširdžiai bendraujantys, brandaus amžiaus ponai Foksai :-) Ponia Foksė pati sau nusinėrė skrybėlaitę, o vyrui - beretę ;-) Saulėtas  dienas leidžia parke ant patiesaliuko, mėgaujasi saulės spinduliais. Ponia Foksė iš senatvės daugiausiai laiko praleidžiai sėdėdama, o ponas Foksas visada šalia jos ;-)

Please meet Mrs & Mr Foxes ;-) This sweet couple is about 8.5 cm. Mrs & Mr Foxes are so elegant and heartfel. They like spending time in the park. Mrs Fox crocheted a hat for her and a beret for Mr. Fox ;-)





 

Taupyklė/bearbank

Visi žino, kas yra kiaulė taupyklė. O kodėl kiaulė? O jeigu meška? ;-) Taip taip, šis meškinas karalius ir yra tikrų tikriausia taupyklė :-) Kūnas patvarus, nulipdytas iš modelino CERNIT.

You know a piggybank. But why a pig? Maybe a bear? ;-) Please meet this king - a bearbank :-) The body is made from polymer clay CERNIT.






Garbanėlė/Little Swirl

Vijau vijau ir suvijau, sukau sukau ir susukau. Kas? O gi Garbanėlė :-) Didelė nosis mėgaujasi rudens gaiva, žvitrios akutės ieško ryškių spalvų, kutenti prašosi padukai, o kūnas kietas, margas, papuoštas. Jis nulipdytas iš modelino CERNIT. 

The body is made from polymer clay CERNIT.